sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Pentru ca să nu se uite...


Eram în Bucureşti mare ştudent, când am auzit pentru prima dată de Vitamina C. Am participat la prima lor apariţie publică. Pe Sunny îl mai văzusem conducând închinarea la Biserica Râul Vieţii – sper că aşa se numea, a trecut ceva vreme de atunci – şi pe la UBR unde aveam ceva prieteni. Mi-a plăcut simplitatea şi în acelaş timp profunzimea care se ascundea în spatele versurilor, şi faptul că promovau compoziţii proprii...nu prea îmi plac trupele care cântă numai piese traduse sau coveruri!

Inspirate majoritatea din experienţele de viaţă ale compozitorului, piesele au fost repede îndrăgite şi fredonate de comunitatea evanghelică din România şi diaspora. De asemenea, mărturia puternică a lui Sunny despre modul în care Dumnezeu l-a recuperat şi integrat în Trupul Său, a făcut ca întâlnirile cu Vitamina C să fie benefice pentru tinerii din generaţia 9.

Aştept cu nerăbdare ziua de 20 noiembrie 2009, ora 18.30 când la Biserica „Speranţa”, Timişoara, Sunny îşi va lansa în PREMIERĂ pentru Timişoara, albumul solo intitulat – „Leagă-ţi inima de cer!. Va cânta, va vorbi despre compoziţiile lui, despre modul în care Dumnezeu l-a inspirat, despre viaţa lui...aştept să fie o seară binecuvântată!

Un comentariu: