joi, 13 mai 2010

R. I. P. prietene Nicu...

...abia îmi stăvilesc lacrimile să nu inunde tastatura. De obicei nu plâng uşor, dar de azi noapte când am aflat, m-a copleşit o tristeţe cumplită! Am pierdut un PRIETEN. Într-un groaznic accident de maşină ieri seară, 12 mai 2010, Nicu Iliesi şi 2 dintre cei 4 copii ai lui, au parcurs ultimul drum pe pământul acesta! Acum sunt cu îngerii şi Domnul...

Parcă nu îmi vine să cred...săptămâna aceasta voiam să îi dau un telefon să văd ce face şi să îi mai cer nişte sfaturi... nu am mai apucat.

L-am cunoscut pe Nicu prima dată în Tabăra "Christos pentru România", era vocea care impunea disciplina. Apoi după terminarea ITP-ului, am avut harul să fiu coleg cu el la Şcoala Biblică. M-a impresionat întotdeauna optimismul lui, buna dispoziţie şi căldura sufletească cu care mă întâmpina lunea când ne vedeam la cursuri...şi normal întotdeauna nelipsitele lui VERSURI. Chiar avea talent...nu ştiu dacă a mai apucat să publice ceva...

Am colaborat bine cu el în slujire. Întotdeauna am apreciat integritatea lui şi spiritul gata se sacrificiu. Valea Mureşului a pierdut un pilon important. Nu voi uita niciodată încurajările lui, sfaturile lui şi nici săptămâna în care am slujit împreună la o tabăra de tineret în Italia.

Lumea e mult mai săracă acum fără tine Omule a lui Dumnezeu...

26 de comentarii:

  1. Il cunosc pe Nicu Iliesi de prin 1985……
    La modul general a avut o viata frumoasa , de daruire , dar la modul de detaliu a pierdut examenul vietii !!!!
    In ziua de azi e la fel de periculos si la fel de pacatos sa preacurvesti , sa faci alte fapte care ii intorc lui Dumnezeu fata de la tine ca si sa fii ucigas ( din culpa).
    Prin fapta sa fratele nicu s-a asezat in randul ucigasilor ( e adevarat din culpa prin conducere cu viteza ) pentru ca si-a omorat doi copii .
    Juridic fapta s-a poate fi considerata
    1 – sau conducerea autoturismului fara discernamant ( nu putea prevede ca viteza v-a ucide) si atunci nu avea voie sa conduca
    2 – sau a prevazut ca viteza poate ucide dar a sperat cu usurinta ca nu lui i se va intampla ( si atunci e ucidere din culpa ) adica putea prevede consecinta conducerii nepotrivite , dar a sperat in desert ca atitudinea lui nu va duce la uciderea propriilor copii , si lui nu i se poate intampla tocmai o asemenea grozavie .Oricare varianta ar fi , ea a dus la uciderea propriilor copii.
    Deci viteza in conducere=preacurvie si inchinare la idolii!!! Aviz tuturor pocaitilor care se imbata cu adrenalina vitezei.
    Ma astept ca multi sa se mire de duritatea comentariului meu dar sa nu uitam ca viteza ucide , chiar proprii copii. Cumpatarea crestinului se vede mai ales la volan cand nu se lasa imbatat de adrenalina vitezei si sentimentul de stapanire asupra masinii......
    Sunt un frate jurist care cunosc si legile pamantesti si cele ceresti , dar numele meu nu inseamna nimic aici......conteaza doar faptele

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca odata cineva care in spatele anonimatului are pareri... Fara sa sti cauza, fara sa sti cum a ajuns in acea situatie, mare anonim arunci cu noroi pe o viata exemplara. daca nu iti pui si numele, semn de curaj si onestitate, ma vad silit sa sterg acest comentariu... nu am nimic impotriva parerii tale, doar ca nu agreez faptul ca nu ai indrazneala sa spui cine esti! numai bine

    RăspundețiȘtergere
  3. "Fratele" jurist posteaza peste tot aberatiile lui. Nu merita bagat in seama.
    Matei 12:36
    "Vă spun că, în ziua judecăţii, oamenii vor da socoteală de orice cuvânt nefolositor, pe care-l vor fi rostit."
    Nicu Iliesi va ramane vesnic in inimile noastre prin viata pe care a trait-o si prin urmele pe care le-a lasat in noi, cei care am avut onoarea si mandria de a-l cunoaste.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci nu conteaza ce spune persoana de mai sus Nicu Iliesi a fost un mare on a lui Dumnezeu si ceea ce s-a intamplat a fost voia Lui. Am avut privelegiu si onoarea sa -l cunosc la scoala biblica. El a fost mereu cu zambet si cu incurajare. Chiar aici peste ocean si departe de el plang impreuna cu toti cei care l- au cunoscut. El mereu va fi one of my favorite teachers and will be remembered as great man of God. Condoleante.
    Irina Murphy ( Burdeniuc)

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi amintesc de accidentul grupului El Shadai in urma cu vre-o 8 ani, tot pe o sosea spre Lipova. Atunci Dumnezeu avea alt plan, oricum si acesta este planul lui Dumnezeu la care trebuie sa ne supunem cu umilinta, El este si va ramane Domnul nostru in continuare. Romani 8 cu 28.

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate cine nu l-a cunoscut pe Nicu Iliesi isi 'permite' sa arunce cuvinte negandite. Noi cei care il cunoastem, care l-am iubit, care am invatat de la el, si care l-am urmat in fiecare tabara, noi putem sa spunem cuvinte despre el! Un profesor deosebit, un om responsabil cu o fata zambitoare pentru fiecare, dar prin de indrazneala si de putere atunci cand vestea Cuvantul Domnului. ne-a invatat si trimis sa semanam cuvantul lui Isus in lumea aceasta rea...Condoleante familiei, biserici .. un om al lui Dumnezeu ne-a lasat aici in valea plangere ca sa fie in vesnicie si sa se bucure alaturi de cel pe care l-a vestit si in care si-a pus toata increderea.
    Lorena Ursulescu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Poti sa imi stergi comentariul pentru ca ai puterea aceasta...poti sa il lasi ... poti sa fi despot pe suprafata blogului sau poti sa fi democrat si sa suporti si alte pareri.... chiar nu conteaza persoana mea ...sunt un om neinsemnat... suport sa fiu contrazis...ba chiar sa imi stergi comentariul... A avea putere nu inseamna automat a avea dreptate.....dreptatea in comentariul meu nu rezida din maretia numelui sau semnaturii mele... de aceia nu imi intaresc spusele afirmand un nume ... dreptatea unei afirmatii rezida din ea insasi ...sau din contra argumente corecte cu care e combatuta...

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca informatiile despre imprejurarile accidentului sunt adevarate, fara sa am ceva cu cei ce au plecat dintre noi, trebuie sa privim echilibrat situatia. eu nu l-am cunoscut pe pastor, si oricum, in locul dumnalui putea fi altul, de aceea pot comenta echidistant. pe langa faptul ca din cauza dumnealui au murit si 2 fii, daca murea cineva din microbuz? era justificat sa intram in gura lumii? desigur, era! aud pe multi predicatori care se lauda cu fatul ca au apasat cu piciorul pe pedala de acceleratie ca sa ajunga la "voi la evanghelizare", si asta de la amvoane, sau in general ca au incalcat normele de circulatie si publicul in subconstient ii face eroi! Desi multi dintre ei, la cum predica,ar trebui sa stea acasa! Nu fac parte din cei care respecta absolut toate legile din tara asta, pentru ca unele sunt si absurde, dar nici nu ma laud ca nu le respect! Cat despre cei care ati comentat impotriva anonimului, problema e la voi. Ati vorbit impotriva lui, nu ati comentat punctul de vedere! suntei mici, chiar daca aveti nume! Are dreptate! Condoleante celor ramasi pentru ca Viata are prioritate!

    RăspundețiȘtergere
  9. Prietene "jurist", sunt curios daca tu ai o slujba in domeniul juridic la ora actuala, din aberatiile tale presupun ca nu. Nu stiu cine si-ar permite sa te ia de jurist, din ceea ce ai postat mai sus, orice proces vei avea il vei pierde. Sincer, nu cred ca ai nimic in comun cu dreptul si mai ales cu dreptul penal. Se vede din felul cum ai formulat "acuzatia", cu respect, dar cred ca esti paralel. Ai auzit si tu ceva despre culpa si ... Nu prea as vrea sa ma cobor la nivelul tau, dar asa cum spune Solomon, ma simt nevoit sa iau atitudine : Proverbe 26:4-5 Nu răspunde nebunului după nebunia lui, ca să nu semeni şi tu cu el.Răspunde însă nebunului după nebunia lui, ca să nu se creadă înţelept.
    Vrei sa faci pe acuzatorul? Dece te bagi pe un teren care nu-l stapanesti? In primul rand nu ai date suficiente ca sa-l acuzi. Tu nu stii cu certitudine ce s-a petrecut acolo. Pot fi o multime de cauze care au dus la acest tragic eveniment (medicale, oboseala/atipit, ulei pe sosea, o rafala de vant, etc). Nu cred ca esti tu acel nevinovat care ai dreptul sa iei primul piatra si sa dai.
    Cine te-a pus pe tine judecator, sau procuror cum vrei tu sa pari in postarea de mai sus (procuror in termeni juridici si paras in termenii Bibliei). A cui slujba o faci? Daca insisti pe idea ta, tu stii ceva despre cetatile de scapare? Incearca sa fii mai rezonabil.

    Cine l-a cunoscut cu adevarat pe Nicu nu poate avea decat cuvinte de lauda la adresa lui.

    Imi vine in minte episodul din tabara de la Paltinis cand o tanara din Arad a fost accidentata pe sosea. A fost un accident groaznic, dar Nicu nu si-a pierdut speranta (el era ca de fiecare data directorul/coordonatorul taberelor si avea o responsabilitate deosebita pe umerii lui)si atunci a facut un apel la rugaciune de mijlocire inaintea lui Dumnezeu in cortul mare. A fost o rugaciune deosebita pe care nu cred ca o s-o uit vre-o data. In urma rugaciunii am plecat cu Fr. Nelu Filip la Sibiu la spital. Medicu era uimit de minunea care s-a produs atunci. Cred ca multi isi amintesc acele momente.
    Nicu impreuna cu cei de la Scoala Biblica au facut lucruri deosebite pentru tineretul crestin, poate spune cine ce vrea dar acesta nu se poate sterge, este un adevar care cantareste mult si inaintea oamenilor si inaintea lui Dumnezeu. O pot confirma miile de tineri care veneau an de an in acele tabere (si peste 8000 altadata). Cei care stiu despre ce vorbesc pot confirma. Impactul care l-a avut fr. Nicu asupra tinerilor si ariei lui de actiune, a fost unul pozitiv si extraordinar de benefic.
    Sunt profund indurerat si uimit ca Dumnezeu a ales sa-l cheme acasa tocmai pe el, acum si in acest mod. Noi nu mai putem face nimic acum pentru el, dar ma rog ca bunul Dumnezeu sa priveasca spre familia indurerata care a ramas in urma si sa-i mangaie EL. Durerea este mare pentru cei care l-au cunoscut cu adevarat dar stim ca intr-o zi ne vom reintalni cu el in imparatia vesnica a Domnului si Mantuitorului nostru Isus Christos.

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi cer scuze ca continuii sa postez ...spun acest lucru pentru ca nu imi face placere sa scriu , ci cu strangere de inima scriu....
    Am pornit sa postez cand am vazut o gramada de comentarii super-laudative , nici un comentariu echilibrat , nici un comentariu rational , doar vorbe spuse de struti cu capul ingropat in nisip..... Nu a-si fi considerat situatia plina de osanale o problema importanta daca destinatarii si cititorii comentariilor de pe postari ar fi fost pocaiti -sectari , adica doar o mica parte din credinciosii plini de Duhul Sfant de la penticostali sau charismatici ... dar statistic postarile de pe forumuri sunt aproximativ peste 90 % citite de necrestini... Si dinspre ei ce se vede??? Se vede imediat demagogia situatiei , osanale spuse pentru un om ,spuse intr-o situatie neclara cu morti ,cu greseli de conducere dar ignorate in spirit struto-camilesc si doar laude si preamarii .... jenanta situatie. Asa ca am incercat sa directionez postarile spre un echilibru si spre postari echilibrate. Dar vai !!!! toti au sarit sa ma muste pe mine un anonim fara valoare fara sa vada ridicolul situatiei...si uite ca am ajuns pus la stalpul infamiei in loc sa se creeze echilibru in postari. Si toate acestea spre citirea celor dinafara....
    Sa nu mai fie deloc oameni intelepti printe vizitatorii bisericilor???? Chiar ca persoana mea nu inseamna nimic, sunt un graune de nisip.....

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu imtaleg legatura dintre accident si viata de sfant. Ce legatura are una cu alta. Daca faci un accident iti pierzi sfintenia!?! Ori daca esti popa, inseamna ca esti si super sofer???

    Pe de alta parte imi place cum unii prin postarile lor ma trimit cu mintea la practicile ortodoxe si la pupatul mostelor. Sa traiesti o viata printre evanghelici si sa te comporti ca un ortodox.

    Asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca au si luat lecti de crestinism de la Nicu Iliesi. Bun profesor, .... elevi.


    Nu mi-a placut nici odata ( o data) cum predica; pe de alta parte il invidez pentru cat de ocupat era cu treaba lui Dumnezu, lucru pe care-l respect din toata inima.

    RăspundețiȘtergere
  12. Legatura dintre viata sfanta si soferie este evidenta !!! Nu poti fi popa deosebit in invataturi dar tu sa traiesti periculos , neglijent , sa fii "moartea la volan " pentru ceilalti participanti la trafic .... daca respecti regulile pastoratiei , ale pedagogiei trebuie sa respecti si regulile rutiere (unde se moare)....
    Am o intrebare retorica : sa presupunem ca erau undeva pe marginea drumului 2-3 batranei care discutau despre recolta de pe marginea drumului ... la viteza cu care mergea , la neglijenta pe care o aborda mai putea sa fie un sofer prudent sau ar fi intrat fix in mijlocul grupului de batranei?!!!.... ca pastor-predicator trebuie sa iti pese de viata celorlalti , de neputinta celorlati de nevoile celorlalti ( nu numai nevoia de mancare ci si de nevoia de siguranta! ) si sa nu fii tu pericolul social de la volan ...
    Daca fix 2 ore esti super sfant la amvon si apoi alte doua ore esti "manelist-nesimtit" la volan ( singur , in ascuns unde nu te vede turma) viata ta e o schizofrenie ( schizo=ruptura) intre ce predici si ce practici ...... Si nu trebuie sa ucizi regulat ca sa fii ucigas..... Cain a ucis o data si a primit eticheta pentru vesnicie ....

    RăspundețiȘtergere
  13. Multi nu au trecut printr-un accident in care sa vezi moartea cu ochii si apoi sa zici doar Dumnezeu m-a salvat !!!Eu am trecut !!!!! Din cauza unui sofer neglijent , inconstient , si mare vitezoman era sa murim toti din masina , toata familia !!! imagineaza-ti cum e sa intre un tir cu 100 la ora intr-o coloana de masini stationate la semafor .... Nu-ti doresc sa vezi si sa auzi scrasnet de metale indoite..... Dumnezeu m-a salvat !!! ....dar nu l-am injurat pe sofer nu i-am reprosat nimic ...era un amarat iresponsabil facut sofer de tir la kg..... dar m-am oripilat si nu am putut sa consider acceptabil ca un pastor , mare predicator , declarat stalp al bisericii sa se comporte la fel si fara nici o diferenta ca si un om de nimic si sa ucida din neglijenta si neveghere ..... Care e diferenta ????? ... frumusetea vorbirii , vorbele mestesugite spuse la alti? eruditia?..... Trebuie luata atitudine !!!! Am fost si sunt emotionat pentru ca citind stirea mi-am retrait propriul accident in care un inconstient a intrat cu tirul in masinile din fata sa ( oprite la semafor) in situatia mea...... sau in situatia lui Nicu in alta masina.... Dumnezeu ne-a aratat ca ori esti om de nimic ori esti mare Pastor trebuie sa fii prudent , cumpatat , chibzuit , sa fii echilibrat in conducere pentru ca altfel brusc ajungi din inger de lumina propriul Ucigas de fii...!!! sa nu ne ascundem dupa degete ... Dumnezeu ne judeca urcarea sau caderea la care am ajuns in clipa mortii : ppti sa fii un fost talhar ajuns mantuit...sau poti sa fiu un fost mare predicator ajuns in iad....

    RăspundețiȘtergere
  14. Te gasesc la fel de jalnic ca tineri care ii luau apararea lui Nicu.

    De ce?

    1. Acuzi o persoana moarta - fapt ce imi pare de super joasa speta.
    2. Vorbesti din anonimat - fapt ce imi arata cat de frustrat si las esti.

    Ai fi putut sa aduci toate acuzele cand persoana era in viata si sa arati intrgii lumi cum acest om ducea o viata dubla.

    Imi place ca esti si mare predicator "Dumnezeu ne-a aratat ca ori esti..." - Dumnezeu nu ne aratat nimic deosebit, nici prin felu in care a murit Nicu si nici prin faptul prin care au murit copii lui.

    Cat despre teoria mantuiri bazata pe fapte, e pentru aia care nu cunosc biblia.

    RăspundețiȘtergere
  15. pentru templum clementia : daca ma prezint ... am putea ajunge la "sfanta paruiala neaose" adica o bataie intre doi oameni ... dar daca nu ma prezint nu iti ramane decat sa ma combati intelectual , refuz sa iti ofer posibilitatea unei infruntari fizice ... dar constat ca intelectual nu am fost combatut ( cu trimiteri , exemple , citate , deductii logice , invataturi....). Ne raman doua concluzi : sau nu am adversari intelectuali sau am dreptate... cat despre cei ce au incercat sa se ia de mine nu le dau satisfactie prezentandu-ma ... Aceasta este ultima postare pe care o fac aici.

    RăspundețiȘtergere
  16. E normal ca cei care l-au cunoscut sa comenteze cu parere de rau trecerea lui in nefiinta, e normal ca cei cei care au avut bucuria de a sta in preajma acestui om sa aiba cuvinte de bine, asta pentru ca, o spun din experienta pe care am avut-o eu si prietenii mei cu Nicu Ilesi, chiar a fost un om deosebit care a lasat o amprenta in vietile elevilor, colaboratorilor sau cunoscutilor sai. Asta se poate observa din zecile de comentarii de pe forumuri.Cine l-a cunoscut stie despre ce vorbesc.
    Pentru cei care nu l-au cunoscut e poate normal sa comenteze mai mult accidentul in sine decat persoana sau persoanele care ne-au parasit.Pentru ei este doar un eveniment, nu o tragedie. Cat despre faptul ca puteau murii si altii in urma accidentului, asta e o supozitie, iar Dumnezeu nu a ingaduit asta tocmai pentru a nu da prilej detractorilor. Nu stim cauzele exacte ale accidentului asa ca nu e bine sa ne pronuntam ferm, dar stim cine a fost si ce a facut Nicu Iliesi in vietile noastre si de aceea nu putem tacea, avem dreptul si obligatia sa-i acordam un omagiu si nu va fi ultimul. Dumnezeu sa fie cu noi toti, indiferent de care parte ne aflam.

    RăspundețiȘtergere
  17. Domnul Dumnezeu sa intareasca pe cei indurerati de lipsa fratelui nostru in Domnul Nicu

    RăspundețiȘtergere
  18. desi nu am ajuns sa cunosc pe fratele Nicu imi pare nespus de rau ,nu poti ramane indiferent de durerea provocata de pierderea aceasta foarte mare.Domnul Dumnezeu stie mai bine ce este mai bine pt noi ,de aceea nu tre sa judecam cum fac alti.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu-l cunosc pe fratele Nicu, l-am intilnit o singura data in vremea cand el era student, si nu o sa fac nici o referire la felul cum si-a trait viata...si nici la felul cum conducea pentru ca nu se stie exact cum s-a intimplat accidentul, sunt doar presupuneri. Dar ca una care mi-am pierdut sotul la 27 de ani tot intr-un accident de masina, din cauza vitezei(nu el conducea) m-am intrebat de multe ori in anii care au urmat cit "a fost voia lui D-zeu", sa moara cineva asa tinar si sa lase in urma doi copilasi orfani, si cit a fost consecinta neascultarii (in cazul de care vorbesc eu, nerespectarea vitezei).Asa cum spunea si "anonimul", si eu am auzit crestini "sus pusi" (si nu putini), care vorbesc despre viteza ca de ceva, foarte firesc, si mai adauga, pe de-asupra, ca Domnul este Cel care ii pazeste. Unii mai au desenat si un peste pe spatele masinii asa ca sa vada toata lumea cum conduc ei.
    Si eu conduc, si sunt constienta de faptul ca la cum se circula pe la noi, numai Domnul este Cel care ma protejeaza...DAR...stiind aceasta pot oare eu sa conduc cum vreau, fara reguli???. Cand am auzit despre acest accident am fost atat de trista , dar si revoltata in inima mea si ma gandeam de ce nu se vorbeste niciodata de la amvon ca a fi copilul lui D-zeu se vede si in felul cum imi conduc masina, si in felul in care nu ma enervez atunci cind in trafic, poate pe drept ar trebui sa fiu furioasa.Poate cei care am mai ramas...pe aici...o vreme... ar trebui sa ne gindim la asta pentru ca ASCULTAREA ( si in cele mai mici lucruri), face mai mult decit jertfele. Domnul sa mangaie sotia si pe cei doi copilasi.

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna la toata lumea...am lipsit o vreme din peisajul virtual fiind plecat din tara...si vad ca unele comentarii au luat-o razna! nici nu stiu defapt la cine raspund: graunte de nisip, multi, multi anonimi! in fine!

    Am tot citit ce ati postat...prieteni in toate comentariile pertinente sau mai putin, nu am vazut pe nimeni vb despre VOIA DIVINA. Unii au acuzat in mod grosolan un om care nu se mai poate apara...inca nu stie sigur care a fost cauza sigura a accidentului! Greseli se fac in viata, dar de la asta la acuza pastorii de boala vitezei si de faptul ca nu respecta legile traficului e un pic cam mult! In Voia Lui suverana, asa a ales Dumnezeu sa isi ia acasa slujitorul din campul de misiune! Cine sunt eu sa comentez modalitatea... Eu tot ce am postat despre Nicu, am postat in urma relatiei pe care eu am avut-o cu el. NU ma joc cu cuvintele cand spun ca e OMUL lui DUMNEZEU. Ma deranjeaza enorm sa vad frustratii anonimi cum stiu ei sa dea cu noroi din spatele tastaturii si ecranului...imi pare rau ca v-am dat mai multa atentie decat ar fi trebuit!

    Hai sa traim frumos, umil, in ascultate...si cand va veni vremea sa "plecam", prin diferite imprejurari, sa fim k in relatia cu Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  21. Am urmarit urmarile accidentului on line; ma refer la priveghi, inmormantare, si bineintales comentarile de pe forumuri si bloguri. An ramas cu urmatoarele concluzii:

    1. Cand o fi sa mori e bine sa fi privegheat in liniste, fara tam-tam si multa frunzareala in preajma ta, ca la muzeu.

    2. Cand vine popa sa-ti tina ultima predica, e bine sa vina numai unul; si daca se poate numai o predica... si asa nu o poti auzi.

    3. Mormantarea are prea putine de a face cu decedatul, totul tine de alaiul de la mormantare.

    4. Daca tot e spectacol cu cantari, sa se cante si cu veselie - sigurat i-ar place si mortului.

    5. Ar fi bine daca mormantarea ar fi impartita in doua; intr-un loc alaiul, iar in altul familia. Astfel aia care au mai ramas in viata, ar putea sa se bucure in intimitate inca 2-3 zile cu cei pe care nu o sa-i mai vada.

    6.Din toate lucrurile pe care le pierizi atuci cand mori, cel mai mare dintre ele este "dreptul la replica" . Cu siguranta ca si Nicu ar mai fi avut ceva de zis.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna Silviu,

    revin pe blogul tau dupa ceva vreme. Am fost aici in noaptea in care am facut site-ul memorial ptr Nicu: http://www.nutevomuita.ro si am luat o fotografie pe care ai pus-o tu aici si am folosit-o pentru coloana din stanga a sitului.

    Spre dimineata, obosit, am mers la culcare, insa mi-am notat sa revin aici si sa-ti spun despre poza si sa iti afisez un link de multumire.

    Insa... am UITAT cu desavarsire URL-ul blogului tau, pana acum seara, cand am gasit adresa ta pe facebook, intr-un comment.

    Vreau deci pe aceasta cale sa-ti cer permisiunea, desi dupa "faptul consumat", de a folosi in continuare poza respectiva si sa-mi trimiti la adresa din formular, URL-ul care vrei sa il afisez si textul ptr el.

    Multumesc,
    Valentin

    RăspundețiȘtergere
  23. Nici o problema prietene...daca ti-a fost de folos ma bucur mult...Nicu a fost nu numai prietenul meu, ci el a fost un prieten pentru toti...Domnul cu tine. Silviu R. Cornea

    RăspundețiȘtergere
  24. DESCOPERITOR DE TAINE31 mai 2010 la 15:00

    S e da drept jurist...
    E un tupeist
    R acneste si-acum
    G ura-i e de scrum
    I nima-i e otravita
    U mpluta cu dinamita

    - reu e de n-ai omenie
    - nde-i fi in vesnicie?
    - eme-te mai omule!
    - destul pacatosule
    - epede te pocaie!

    RăspundețiȘtergere
  25. Am avut si eu harul sa il cunosc pe acest om minunat,intr-adevar plin de optimism. La fiecare curs la care am participat avea versuri care ne faceau sa ne mai destindem,fiindca deoabicei aveam la Scoala Biblica orele de dupa-amiaza.
    Unele versuri le tin minte de lael si ziceau asa:
    *Domnul sa va binecuvinteze pentru Rai sa va pastreze!
    *In aceasta mare cauza luam o mica pauza.
    *Viata e mai frumoasa cand e diversificata.
    Cam atat din ceea ce mi-aduc aminte. GBY!

    RăspundețiȘtergere
  26. OamenI buni Cine dintre voi auch fost in masina si a trait accidentul.?nimeni...atunci nu va permiteti sagen faceti comentari usuratice...
    Un accident se produce repede cu viteza si fara viteza...
    Si sa fim seriosi....
    StRada DN7 e catastrofa....Am fost pe ea in 2016 si am avut nevoie de Multi ingeri sa mal pazeasca....atunci fost oder usurare cind am ajuns la destinatie.
    Pe aceasta Strada sehr produce multe accidente ...poate va veni Cineva cu ideea de a face Mai sigura strada....
    Si lasati comentarile negindite domnule Jurist..

    RăspundețiȘtergere