luni, 1 octombrie 2012

Ziua 8 - (dimineața) Emanuel, Amstetten!

Am revenit în Amstetten, de data aceasta în biserica Emanuel, păstorită de tânărul și vizionarul pastor Daniel Cătană! A fost ca o gură de oxigen proaspăt, timpul petrecut în familia pastorului și programul din biserica extrem de deschisă. Un cadru familial, plăcut și vesel, face ca oricine intră acolo să capete sentimentul apartenenței! Zici că ne știam de mult! Cântare, rugăciune, grupul Hristic au împărtășit misiunea pe care ei o realizează în țară și peste tot unde e nevoie și apoi mesajul despre Iad din Pilda bogatului sărac și a bogatului Lazăr. Ne-am adus aminte cu toții de realitatea unui loc de condamnare eternă și ce anume trebuie evitat pentru a nu ajunge acolo.
După 7 zile de Austria am mâncat în sfârșit, piure de cartofi!!! Pfoai ce bună mâncare se face în casa Cătană! Discuții, voie bună și tristețe că astfel de momente țin așa puțin, dar speranță că peste tot sunt creștini care gustă viața, trăiesc bucuria și iubesc pe Domnul. 
Un proiect motivator! Dacă ști ce vrei, dacă ști unde vrei să ajungi, Duhul e Cel care susține și oferă resursele pentru reușită. Știu că nu e ușor, dar merită. 
Aici, voi reveni oricând cu maaaare plăcere!

2 comentarii:

  1. ....wow asa cuvinte faine,ne-ai indulcit cu totul ,dar ne place!!!!:))
    Si noua ne-ati daruit prin harul Domnului momente deosebite!!!
    Multumirii LUI TATA si voua Grup HRISTIC si tie Silviule!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt pe bune! :) Bucuros ca v-am cunoscut! Mult bine!

    RăspundețiȘtergere