marți, 26 octombrie 2010

"Zi de doliu!"


...asa isi incepeau unele publicatii in mod ironic, ma gandesc, articolul despre moartea celebrului Paul, caracatita ghicitoare! Cica, moartea acestei caracatite a devastat pur si simplu ceva oameni. Stirea a fost transmisa pana si de agentia Mediafax. Deci, subiect tata, nu gluma! Asta da stire de rating! Citez din aceasta stire preluata de pe site-ul mediafax.ro

"Născut în 2008 la Weymouth (Anglia) şi fiind apoi transferat în Germania, Paul a primit o statuetă de bronz din partea unei delegaţii spaniole, fiind numit şi "cetăţean de onoare" în Carballino (oraş din nord-estul Spaniei), pentru calităţile sale de prezicător".

Ma depaseste subiectul...

Mi-am mai exprimat odata parerea despre regresul societatii, asa ca nu puteam sa nu comentez aceasta veste! Mai ramane sa mai punem doliu national la disparitia vreunei "omizi" sau cine stie ce mare cunoscatoare de astre! Ce mai e crestin in toata afacerea asta? Romania se indeparteaza supersonic de tot ce inseamna credinta...si culmea se cauta argumente de ordin spiritual pentru acesta preocupare de ocult.

Nu mai suna odata ceasul ala sa ma trezesc? Mai e mult din noapte?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu