miercuri, 6 iulie 2011

Retezat sosescccccccc!

Mâine a venit vremea să descopăr o parte a frumuseților munților Retezat. Împreună cu gașca evadăm pentru câteva zile de relax, aer și cățărări! Sper să țină vremea cu noi că tare mai sunt capricioși munții, plus, noi suntem sătui de ploaie după experiența de anul trecut de la Gârda!

Iubesc muntele și cred că un moment în mijlocul naturii nu se compară cu absolut nimic, nimic. Aș mai recomanda unor ofticoși de pe net, guri sparte și slobode, un pic de aerisire în singurătatea vârfurilor. Suntem incredibili, ne certăm și ne porcăim ca la ușa cortului, apropo de munte, ca nimeni alții! Abia aștept muntele pentru că efectiv nu mai pot urmări același subiect pe mai toate blogurile: care e libertin, care e comunist și fanatic, care e mai bun, care mai pocăit și așa mai departe... Sincer, uneori, noi pocăiții ne comportăm de parcă nu am sluji același Stăpân! ”Dacă o împărăție este dezbinată împotriva ei înseși, împărăția aceea nu poate dăinui!” - am uitat de această afirmație! În interesele noastre pierdem din vedere esențialul: ne lovim, ne jignim, ne încordăm mușchii, ne scoatem ochii cu idei și definiții din DEX, ne arătăm de fapt adevărata față și orgoliul, în timp ce dușmanul nostru comun râde pe sub mustăți, dacă are în dotare așa ceva!

Ei, ce bine pică muntele acesta... 3 zile fără net, Peniel, pastori ofticați, tineri mai ofticați, monarhii și președinți, scandaluri prin fotbal și retrogradări...detoxifiere!

Rămâneți cu bine!

Un comentariu:

  1. de acord cu tine silviu! foarte bine punctat...ma rog sa aveti un timp binecuvantat pe munte Domnul si cei dragi! :)

    RăspundețiȘtergere