marți, 19 ianuarie 2010

ROMÂNIA ÎNTRE „FLĂCĂRI VIOLETE”...ŞI ABANDONAREA LUI DUMNEZEU!


Nu pot să cred la câte tertipuri e dispusă mintea umană pentru a masca o înfrângere, ce-i drept extrem, extrem de ruşinoasă! Până într-acolo să mergi încât să cauţi izbăvirea în paranormal! Auzisem pe la talk-show-urile de monden cum movul va fi în continuare în tendinţe, dar de la asta şi până la „flacăra violetă” e mare nebunia.

De vreo 2 zile care mai de care „specialist” în paranormal şi parapsi – cum scria CTP în editorialul dumnealui – din PSD, PNL au ieşit să motiveze gafele enorme de campanie. Într-o ţară declarată creştină în procent de peste 90% apar oameni pe care îi vedeai mari religioşi cu afirmaţii de genul: „Eu cred în ezoterism. Nu am vrut să pun confruntarea joi. Băsescu e atunci în formă maximă pentru că poartă violet. Joia este ziua Flăcării Violete!”. Apoi familia marelui perdant se dă de ceasul morţii să afle “arma secretă – mânuitorul de energie care l-a destabilizat în aşa hal pe capul familiei”.

Ruşinos! Suntem o ţară care se duce pe râpă nu neaparat din cauza crizei economice şi politice, ci mai degrabă din cauza crizei spirituale! Încet, încet Dumnezeu e scos pe uşa din dos din toate instituţiile noastre. S-a început cu Parlamentul, au urmat şcolile şi încet, dar sigur, urmează Bisericile. Nu aş fi crezut vreodată să citesc şi să văd dezbateri de ore întrebi pe marginea unor prostii violete!

Fără Dumnezeu ţara asta a noastră nu se mai poate redresa. Consider că mai mult ca niciodată, noi evanghelicii trebuie să ne înţelegem rostul şi menirea pe aceste meleaguri. Nu certuri şi bătălii interne pentru scaune, nu disperare după posesiuni, nu conservare ci implicare reală în viaţa socială a ţării – rugăciune, atitudine, comportament exemplar. Că dacă nu…va copleşi flacăra violet tot. E timpul mai mult ca niciodată să Îl prezentăm pe Dumnezeu ca soluţia fiabilă pentru salvarea democraţiei şi libertăţii noastre şubrede şi mai mult, pentru salvarea sufletelor miilor de români!

5 comentarii:

  1. Intre timp ce jurau pe Biblie, credeau si in misticism. Asta nu e paranormal e normal pentru Romania, e inceputul unui nou ciclu de new age; un fel de magie tv, jucata foarte bine cu ajutorul lui houdini in persoana lui Robert Turcescu.

    Acum a iesit la apel si bucatarul Oreste, care este spacialist in ciorbe sinergetice. Dar ce sa faci, daca maestrul Gadea da adunare la toti ciudatii pe platou, el care este un cerstin adevarat si care vrea sa intaleaga "pe astea cu falcarile" . Ba chiar mai mult, nici nu manca carne de porc.

    Daca ar fi sa continui caterinca as zice ca solutia e urmatoarea. Sa nu mancam carne de porc, sa credem in flacari si sa zicem ca suntem crestini. Aleluia! Lucreaza Domane.

    RăspundețiȘtergere
  2. Catre moaca,

    Pune-ti, frate, in ordine concepte precum misticism si esoterie inainte sa iti dai cu parerea despre ele. Misticismul nu se cere a fi crezut ci e un mediu prin care se crede in divinitate.

    Cu multa dragoste paterna,
    Anonimus.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vad ca Dumnezeu mi-a ascultat rugaciunea si a inceput sa lucreze. Au iesit la apel crestini care nu se cer a fi crezuti, caci ei au mediul lor prin care cred in divinitate, iar astia cu flacarile am intales ca sunt ezoterici si prin urmare trebuiesc crezuti. Beton. Super.

    Am mai auzit una de tare ieri la tv, cica adevarurile nu se exclud, se insumeaza.

    P.S.

    Nu imi dau cu parerea despre flacari si vrajitori, ci despre crestinism, eu fiind in stare sa discern foarte bine intre cele doua categori. Ba chiar mai mult, nu caut sa le insumez.

    RăspundețiȘtergere
  4. prieteni...acum e vremea sa facem dovada unui crestinism autentic...prea de multe ori vorbim si de prea putine ori dovedim ca am inteles revelatia divina! deci, in aceasta tara care a luat-o pe topogan in jos...ce facem noi?

    RăspundețiȘtergere